Skrik och Panik

Okej. Min rubrik är kanske lite överdriven men just nu känner jag mig grymt stressad. Vi har ju typ "oförberett" No - prov imorn och jag har inte ens börjat svara på frågorna som man skulle göra. Onej onej! Asså kom hem typ kvart i nio för jag var barnvakt (excelent) och sen har jag suttit och beundrat min två veckor gamla kusin som var på besök tills nu typ:P 
Så förlåt att jag inte kan skriva mer och berätta om min otroligt spännande dag (not:P) hahah men nu måste jag fokusera 100% på rörelser, hastighet och tröghet. Önska mig lycka till....

Hi Guys!

Asså det är helt fucking otroligt! Kan verkligen inte förstå det själv..
Idag var ju jag, maja, johanna, ingeborg, maria och filippa på HSM3 gala premiär. Rykterna hade ju gått om att Zac och Vanessa skulle komma så det var asmkt folk där. Vi fick typ platser där bilen skulle stanna bakom själva mattan så vi bah jaja vi får väl iaf en liten glimt av han.. Sen var det bara och vänta och se på när lyckliga människor som lyckats få biljett gjorde entre på röda mattan. 
Och sen hände det underbara. Bilarna parkerade och ut kom självaste livs levande Zac Efron!!! Alla skrek ashögt det var så kul. Och helt plötsligt stod han där mitt framför oss. Vi blev helt förstelnade. Kundet typ inte göra någonting. Föröskte fota med min han typ skakade (men jag fick några bilder som jag ska lägga upp senare) Och han var såååååå snygg!!! Han bah - Hi Guys, This is cool. Aaaaaaaw! Efter att han gått vidare stod vi bara kvar ock skrek!! Asså jag doog typ. Det var totally amasing!!! OMG OMG OMG. Fan va kul det känns! Hahahahahaha!

VI SÅG ZAC EFRON!!!!! JAG DÖÖÖÖÖÖR! GAAAAAAH<3<3<3<3<3

Att fånga en fjäril

Idag sov jag till tio. Det är ju typ nästan rekord. Hahah. Började åter igen dagen med att läsa "Mina Drömmars Stad" måste säga att jag faktiskt börjar gilla den boken:) Nu kollar jag på morgontv. Usch va jag är sugen på godis! I love. Är även sugen på att baka scones igen. Det är ju såå gott och lätt att göra. 

Idag ska jag, Ingeborg, Maja och Johanna självklart åka in till Sergel och se om vi får en skymt av Zac på galapremiären av High School Musical 3!! Har typ kämpat hela veckan med att få tag i billjetter men det går typ inte:P Aja det kommer ändå bli askalas. Men innan jag åker hem till Maja måste jag göra No:läxa. Orka att vi bara fick en ynka vecka på oss att göra klart hela kapitlett? I vanliga fall frå vi ju typ 3 veckor till de..

Scones kallar! :D



Music and Lyrics

Hej igen! Nu ska jag åka iväg och möta Elin. Kul, kul, kul! :D

Dagens Outfit



Halsduk - Åhlens
Tröja och Kjol - H&M
Vitt linne - D&G
Skor - Vagabond

Way Back

Åh jag borde plugga So., Men de är ju såå mycket roligare att leka med datorn och kolla på So you think you can dance(A)

Hahah hittade lite gamla bilder på den stora datorn.. saaaaajk :D


Maaaaskerad. Söt Kornet var Tintin!

Om ni inte fattade det så är det Halloween:P

Saaaaaaaaajk!? :P

Naaaaw, Vi går typ ut trean...

Hahah jag leker Hermione :P


Oh Sugar

Godmorgon Godmorgon! Idag vaknade jag klockan 08.20 av att radion helt plöstligt spelade hög musik.. Eftersom jag lider av störningen att jag inte kan somna om på helger var det bara att acceptera det faktum att jag var vaken. Men jag orkade inte gå upp från sängen så jag börjde läsa "Mina drömmars stad" eller vad den nu heter. När jag tillsut laddat upp tillräckligt mycket energi för att lämna den varma sängen gick jag ner och kollade på tv istället:) 

Dagen till ära bakade jag även scones. Dom är precis klara så jag ska gå upp och göra mig en  mysig frukost.

Måste göra klart So läxan också som skulle vara inne igår..

Ikväll ska jag på EF´s Reunion i fryshuset. Det ska bli kul:) Men de är lite synd att Kornet (som jag åkte på språkresa med) inte kan komma eftersom hennes kristna plikter kallade. Haha skojja nä men hon är på kyrkokör läger.

Oh dear!

Gäst Inlägg

Hej idag är det jag, Klara Ulveson som bloggar lite på ellis blogg. Busigt... 

Idag är det Fredag och hela min klass har joggat. Efter det så var vi alla tvugna att åka tillbaka till skolan och ha dom så bra lektionerna.  Just nu för alla era där ute läser Elli upp sitt kärleks brev till Joar. 
För att ha en åsikt här på bloggen så tycker jag att man inte borde få kommentera så mycket på facebook. Det här är absolut inte riktat till någon *host* sara.. 


          


Sleeeepy

Jag är så trött! Asså det var typ längesen jag kände mig såhär trött. Ska typ gå och lägga mig nu (klockan är 20 över tio!!!!).
Det är ju verkligen största skämtet. Men innan jag får lägga mig i min himmelsbädd måste jag läsa om Adam Smith och Karl Marx. Suck, suck, suck. 

Imorgon är inträffar den största plågan på hela läsåret. Skoljoggen. Jag dööööööör. Jag orkar verkligen inte. Men jag är inte sjuk och har inga ben problem så det är ju bara till att springa dom tre elaka dumma varven. 7.5 kilometer kanske inte låter så mkt. Men jag säger då det. DET TAR ALDRIG SLUT! Man bara går och går och går eller i det här fallet springer/haltar/joggar:P Ja jag får väl göra mitt bästa helt enkelt, även om mitt bästa förmodligen inte kommer vara så bra. Hahahah. 

Som vanligt har jag glömt (alltid något) jogging skorna så jag måste åka typ fram och tillbaka till skolan för att hämta dom när jag egentligen skulle kunna gå till Kärrtorps Ip och få sovmorgon. Daddel Doh. 



För er som inte fattar är det Pikachu!! :D Söt va.

One Love

Hej igen! Nu känner jag mig grymt mycket gladare :D Sitter och pratar med Celine i telefon, vi har typ pratat i 40 min nu:P Härligt Härligt. Men nu ska hon tydligen bada skummbad (oj vad jag tänker på "Vill ha dig" när jag hör ordet skummbad). 



Dagens Outfit! 

Ståltand

Ja nu sitter jag här i min sprillans nya dumma dumma tandställning som bara är dum!! Jag måste säga att jag ogillar den starkt. Blä blä blä. 
Idag efter skolan satt jag kvar och chillade i syslöjden med Alice, Sara, Selina och Kornet. Det var najs. 
Jag är ledsen men just nu känner jag mig bara trött och sur för att jag måste plugga men glömde engelska boken i skolan (fast jag tänkte minst tre gånger: har jag allt? innan jag gick.) Jag orkar inte.. Kanske skriver mer senare i kväll då jag förhoppningsvis har fått lite mer energi.

Matte prov imorn.. suck. 



This is how I feel right now.



Onej onej

BTW jag får tandställning imorn...



Big Baby Pop!

Idag har varit en väldigt härligt dag:) Jag har typ kännt mig allmänt glad hel tiden. Kom ihåg då att idag hade jag faktiskt matteprov och ändå känndes liksom bara väldigt bra:) Idag var vår SYV och pratade i skolan. Ganska intressant faktiskt. Det får en verkligen att inse att jag faktiskt går i 9:an och snart ska välja vilken skola jag vill gå i härnäst. Ett underbart men otroligt svårt val för min del eftersom jag just nu känner mig grymt osäker på vad jag faktiskt vill göra. 

Efter skolan gick jag, Maja, Johanna och Celine hem till Johanna. Det var faktiskt ganska länge sen jag var hos Johanna och det var väldigt kul. Jag och Maja var typ as flummiga och brottades och fick skratt attacker 24/7. Vi typ rev ner hela Johannas säng..:P Sorry Johanna! Haha sen åt vi Ben and Jerrys nya glass smak också. Half - Baked!! GRYMT GOD! Köp Köp Köp. 

Kom precis hem från teatern! Teater är verkligen så härligt. Älskar det verkligen efter som de är så otroligt kul. Vi har precis börjat jobba med en bra pjäs som heter "Fusk". Den är ganska så seriös jämfört med "Häxtävlingen" som vi jobbade med förra terminen. 

Nu måste jag göra So läxan.. Jippie....

 

Haha en bild från vårat förra teater uppspel. Jag spelade som sagt en häxa.. :P

Good Morning Sunshine

The Earth says Hello! Ska alldeles strax springa till bussen. Men först måste jag typ packa min väska och bussen går om fem min så jag är lite stressad. Men men vad gör man inte för sin blogg? Kände att den verkligen behövde ett lutet morgon inlägg:P Ha det bäst idag!! 

Celine Helgesson Hallström

Jag skriver ett svar till Celine. Min vän, Min matte.
Jag kommer alltid vara fast i änden av ditt koppel. Älskar dig.

 


C'mon baby and put a smile on my face!

Yo hoes! Har precis varit hos grannhuset och cashat in lite slantar till penningpungen hahah skojja nä men jag har varit barnvakt. Mycket mycket härligt jobb som till idag till största del bestod av att leka med bilar, äta bullar och kolla på film :D

Nu sitter jag och försöker plugga till tha mattaprov imorgon(A) Är lite nervös för det känns som om jag inte kan någonting om kvadratrötter men men det brukar alltid ordna sig tillslut (yes optimist till djupet). 
Idag var det faktiskt rätt chilli i skolan, på spanskan kollade vi på den fantastiska serien "Isabel". En otroligt överspelad flicka berättar om hennes "vilda" liv med många intriger. Efter skoli pluggade jag eller snarare försökte jag plugga matte med Kornet. Det var muy divertido! Vi gick till Konsum (eller COOOOOOOOOP som det heter nu för tiden) och köpte godis, croasianter och delikatess youghurt (stavas det så?). 

PLUGG PLUGG PLUGG!! tre fucking proooov den här veckan! Hur tänker dom? Fy fy fy.

BTW jag bara ääälskar mitt nya mineral puder. It´s really love daarling!


skogstrollet in tha hood

Hej alla faans! Jag vet att ni har saknat min otroligt väl lästa blogg under helgen, men jag har ju tyvärr inte kunnat blogga på landet. En helg på landet var helt underbart. Det var grymt fint väder och massa svamp i skogen. Såå mysigt. Under dom senaste två dagarna har jag bland annat: 

- plockat otroliga mängder svamp 
- klättrat i träd och svingat mig i en lian
- fångat och slickat på (ja jag skäms) en manet... (insperationskälla: Otis in jellyfish eatin)
- varit taxibåt
- haha lekt indian med mina små kusiner
- gungat
- åkt till en annan ö
- spelat spel
- ätit onyttigheter (fat camp 09 right?)
- inte jobbat matte eftersom jag glömde miniräknaren...:P

Ikväll (kom hem typ 6) borde jag ha börjat med att  jobba matte men jag var ju faktiskt tvungen att läsa allas blogganden under helgen först:) Sen ringde Maja och frågade om hon fick komma :D Mycket roligt. Först pratade vi lite och sen åt vi glass och headbangade vi till superbra musik som tillexempel High School Musical. Hahaha. Majas besök förgyllde verkligen min dag:) Hon är en sån underbar person! Älskar.  Ja sen var Maja tvungen att gitta ifrån förorten tillbaka till stan och efter en vinglig cyckel tur (vaddåe de är svårt att skjussa i mörker(A) så jobbade jag äntligen klart några uppgifter i matteboken..



She´s freaky and I like it ;)


karamelli in action

Hello Hello alla älskade läsare! Igår blev jag väldig glad för jag såg att jag hade fått hela 18 underbara läsare på EN kväll. *applåder* Hhaha kan väl bara tacka Inkie och Milly för att dom länkade hit på sina mycket kända bloggar:) 
Idag hade vi gympa på forsgrenska och det är så otroligt kul. Asså har typ aldrig skrattat så mycket på en gympa lektion som när jag och flickorna spelade badminton. Hahah Maja! <3 

Efter skolan lekte jag med Maja och Milou. Vi fixade bästa fikat (big pack delicato bollar, juice och ett äpple) och så satte vi oss i "mysiga" björnsträdgård och pratade. Där träffade vi många roliga människor bla "keps pojkarna" som maja blev lite halvt förälskad i. Och så kom milous kompis André och visade sina skills på skateboarden. Vi gick vidare till Sandys där vi träffade Mimmi and the creew. men då var jag tvungen att gitta in till staden eftersom jag skulle handla skor med la madre. Usch va många snygga stövlar det finns i affärerna nu! Helt underbart. Synd bara att alla vagabonds skor i storlek 40 är tillfälligt slut.. Så tyvärr blev det inga skor :( Men jag fick ett mineral puder och ett rouge från make up store istället :D Älskar. 

Ja nu tänkte äta lite glass och kolla om det är någon bra film på tv :) Imorn bär det av till landet över helgen, mys mys mys. 

Kärlek, kärlek, kärlek!
                                              
                             
Underbara Portugal, saknar!

allsång 08

Allsång forever right? Hittade lite härliga bilder från ett regnigt men underbart allsångs besök med Maja och Ingeborg.

 

       

copy cat

Tio första:
Första bästa kompis:
 Mira
Första bil: Har ingen
Första kärlek: Alla vet?
Första husdjur: Heja vandrandepinnar!
Första semester: Grekland
Första jobb: Barnvakt? (a)
Första köpta skiva: Ted Gärdestad
Första piercing: Öronen 7 år
Första konsert: Britney Spears (haha milou)

Nio sista:

Sista alkoholdrycken: Dricker ej
Sista bilfärd: Bussen?
Sista filmen du såg: Click med Kornet, oj va vi grät!
Sista bubbelbadet: Oj det var ett tag sen.
Sista spelade cd: Mando Diao
Sista gången du grät: Lördags
Sista måltiden: Middag (Tortilini)

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
 Nej
Blivit arresterad? Nej
Blivit kär vid första ögonkastet? Ja
Varit på tv? Ja, haha
Fått ditt hjärta krossat? Nja
Sagt att du älskar någon utan att mena det? aa..
Haft ett one night stand? nej nej
Busringt till nån? Självklart ;)

Sju saker du har på dig:
Strumpbyxor, tunkia, halsduk?



back on track

Yes yes yes. Ny blogg och nya äventyr;) Haha ne jag skojja men jag har kännt mig sugen på att börja blogg igen och tänkte att det var lika bra att göra en helt ny blogg. Om ni undrar hur jag lyckades göra en så fin design den här gången är det tack vare milou som har pimpat. No more flowercake misstake, right inkie? Tack Tack Tack Vanilli<3

Vad har hänt idag? Jo efter skolan drog jag med mig Maja och Milou till Asiat butiken i söderhallarna för att kolla om mina älskade chilinötter äntligen hade kommit in. Har gått dit varje dag (snälla maja har följt med) och frågat efter dom typ hela veckan så dom kände igen mig, lol:P Och dom där nötterna var värd varenda krona! Så otroligt goda.
Vi satt och lekte med datorn på bibblan och sen gittade vi hem till la casa de milou. Mkt mkt härligt att sitta och chilla med gitarren i hennes fina nya rum. 
Ja sen åkte jag hem eftersom jag skulle vara barnvakt, men det blev inställt. Too baad.
Nya Idol juryn äger verkligen den gamla! Så mkt roligare de är att kolla när dom är med. 
Btw. Största doh:et. När jag åkte hem från ica på cyckeln tappade jag en tjuga.. :( 



RSS 2.0