Vi går alla omkring med en vinge, en dröm, en längtan, en sång.

Idag har det varit en bra dag i skolan. Det var helt okej lektioner och jag lyckades till och med hålla fokus hela matte timmen och allt bara funkade helt enkelt. Det var kul att träffa massa härliga människor igen och jag måste faktiskt säga att jag tycker om min klass väldigt mycket. Det känns skönt att jag ändå kan känna så, nu när vi snart slutar...

På mentor mötet hade vi en övning då man skulle säga posetiva saker om alla personer i gruppen. Även om sådanna övningar kan bli lite pressade, eftersom inte alla känner varandra så bra och då kanske man inte kommer på något annat att säga än att nån är snäll eller trevlig så, blev jag ändå glad över vad alla sa. Alla var så fina och omtänksamma.

Men nu to the big happening. Idag hade vi även TEATER UPPSPEL. Av tradition har vi alltid med oss matsäck och kommer till teatern löjligt tidigt. Sen sitter alla bara och övar och pratar och fixar sig och hinner bli nervösa och hinner lugna sig och sen blir det general repetion och helt plöstligt släpper man in publiken.
Det gick bra. Det var en svår pjäs och då är det inte så konstigt att man kommer bort sig ibland. Men eftersom alla spelade så otroligt bra så gjorde det inget att texten inte alltid satt. Och imorgon, då vi ska spela inför skolklasser, kommer det förmodligen att gå mycket bättre. Härligt!

Efter teatern gick jag hem till Maja en stund. Där bjöds det på god mat och dagen till ära så snaskade vi också i oss jordgubbar doppade i vit choklad. Hemma hos maja var det sådär mysigt som det alltid är när vi sitter i hennes kök och pratar. Maja är en sånunderbar person och förutom att hon är en jättebra vän som al ltid finns där för en så får hon altid en att känna sig bra och speciell. Hon får mig att känna mig viktig. Och det är en väldigt fin känsla.



Oj nu har jag skrivit ganska mycket om känslor men det har faktiskt varit en ganska känslosam dag.

"Don't cry because it's over. Smile because it happened."
Dr. Seuss

If it was true

Sista dagen på påsklovet. Jag har haft ett härligt påsklov. Fast jag önskar att jag kunde känna mig lite mer utvilad än vad jag gör. Det hade varit skönt ifall lovet bara hade varit en rejäl skolpaus och inte en möjlighet att plugga ikapp. Men men, i det stora draget ett mycket skönt lov.

Idag har jag varit på brunch hemma hos min godevän Sara. Dit kom även Kornet, Maja, Tina och Savannah. Mycket mycket mysigt, med god mat och dryck. Vi hann även öva lite inför teatern vilket var bra eftersom vi hade ett stort genrep idag inför premiären imorn.
Det är väldigt crazy att det är premiär imorn. Känns lite stressigt men det kommer nog gå bra :)

Efter repet träffade jag Klari. Vi gick ner till slussenkajen och satte och längs kanten och pratade. Det var väldigt fint och mysigt men sen blev det kallt och v började röra oss hemåt.

Jag känner en lust att måla mina naglar. Jag gillar när ens naglar är alldeless blanka och fina men så är det ju så irriterande när nagelacket flagnar bort efter en dag...

Allt är väldigt bra just nu. Våren är här och det finns mycket saker att se framemot. Känns lungt men ändå spännande. Solen ger en vekligen extra livsenergi.


Bild snodd av Ingeborg.

Jag är lite kär i den här bilden. Den är fin.

RSS 2.0