I wanna dance with somebody

Jag sitter i min skönaste t-shirt (Kornet, du vet vilken;) och kollar på "Vakna med the voice". Det är ganska roligt tycker jag. Imorgon måste man ju kolla för då kommer Blondinbella. Yees! Växlade precis kanal och det är Top Model 6 på trean. Lungt bästa säsongen! Aja nu måste jag äta frukost. Vi hörs! <3

And she would never had to know what it's like when your heart brakes

Nej nej jag har inte slutat blogga. Jag har bara inte haft tid. Har varit så mycket nu med skolan och allt så därför har ju liksom inte hunnit eller orkat. Men nu är det lov (!!!!!!) så jag antar att jag inte kan skylla på tidsbrist längre.

Hitills har mitt lov varit underbart. I fredags var jag på "Represent your line" med Ingeborg och Milou. Det var grymt kul! Vi typ ägde dansgolvet (not:P). Hahah. Sen på Lördagen träffade jag först Maja och Kornet (mys) och sen var jag på middag hos nårga kompisar. Det var också väldigt kul. Igår träffade jag Sara och sen Maja. Vi åkte ut till åkeshov för att hälsa på hennes pojkvän. Just nu är Maja i Paris och lever livet med eiffeltorn och baugetter. Jag är absolut inte avundsjuk... :P

Och idag har haft en slappar dag:) Jag har varit i farstacentrum (!!!!!) med mammi och blandannt gjort franskmanikyr. Underbart. Sitter och beundrar mina helt perfekta, superglänsande naglar. Det var mysigt.

Har precis ätit middag och kollat på Sex And The City filmen (så otroligt bra, love it) Måste dessvärre typ plugga lite. Trodde att man äntligen skulle få slappna av liet från pluggandet men icke sa nicke, har typ fyrs prov precis efter lovet.. Tack liksom..

Just det! Jag var och såg High School Musical 3 i veckan! Gud va bra den var!! Älskar. Jag, Maja, Johanna och Ingeborg satt typ och grät hela tiden:P




Ingeborg, Milou och Jag är med bland playaheads mingelbilder från represent your line. Det var typ världens snyggaste kille som var där och fotade. <3 Visst är vi söta? ;)

Life is a highway

Kom typ precis hem från min älskade vän Kornet och det var så kul! Jag, Ingeborg, Kornet och Maja chillade galet (som majjsi alltid säger) efter skolan. Både på Waynes Coffie och hemma hos Coni.
Där bjöds det på smothie, american pankakes (oj nu var jag väl lite cool som skrev på engelska?;) och en massa skratt. Åter igen började vi lyssna på gamla nostalgii låtar. Favoriterna var såklart Mamma Mia med Ateens och Yeah Yeah Wow Wow. Ouf vilka snygga moves vi hade. Jag och Ingeborg mimade. Maja var vädigt duktig som gitarrist och Kornet var kameraman;) Haha dagens ord är lungt RAfiki. Så roligt ord. Älskar. Ja nu sitter jag och laddar in Juno på Ipoden.
Imorn väntar typ världens chilligaste dag! Först blir det frukost i matsalen, sen film och efter lunch har vi rådstid.
Btw vet ni vad klantiga Elli lyckades göra idag? Råkade knuffa till maja så hon tappade sin kamera och den gick sönder :O Förlåt förlåt förlåt än en gång Maja. Hoppas verkligen att den går att laga!



You know you love me xoxo Gossip Girl ------> haha ey Rexivan.

I had the time of my life.

Hej hopp! Haha maja lämade just mitt hem. Vi hade grymt kul:) Träffade henne med fillipa idag och vi typ gick runt i affärer. Mycket mysigt. Såklart besökte vi även McDonalds. Haha kärlek. Världens sötaste kille stod i kassan. Sen skulle Filippa på på handbolls träning och jag och Maja åkte som sagt hem till mig. Först hade vi lite pluggcirkel men sedan gav Maja upp:P Så vi lanade lite med datorerna istället och jag skrev äntligen äntligen äntligen (!) klart svenskan. Så nu är det mailad!! *applåder*. Idag har varit en väldigt härlig dag, skratt gör en verkligen lycklig.


I don´t care what they say, I´m in love with you.

Jag vet. Uppdateringen har varit usel men jag, precis som alla andra bloggvänner, har verkligen inte orkat blogga:P Men nu lovar jag att jag ska skärpa mig. Idag efter skolan satt typ jag, ingeborg, sara, selina, alice + pojkvän, ivan, max, och nikolai lekte på skolgården. Det var najs. Vi typ dödade photo booth på ingeborg dator (ja vi hade med oss våra lap tops,) och tog tusen tals bilder. De andra barnen på skolgården hånade oss lite när vi satt där och posade:P
Sen gick jag och inkie hem till henne. Vi skulle egentligen skriva klart svenska texten men vi orkade verkligen inte. Så istället lekte vi galet och hade nostalgi tema på youtube. Det gällde att hitta så många nostalgiska videos som möjligt. Det slutade med att vi stod och mimade och dansade till Vengaboys och Drömhus. Sen sprang vi runt i hennes trapphus och skrek RAAFFIKI. Det var superkul. Återigen fick jag känna på svårigheten i att springa i trappor medan man skrattar. Sen kom Klara som hade blivit utelåst och joinade klubben. Vi myste, pratade och sminkade oss superfina för baaaaaal. Naat. Haha. Btw Ingeborg hemtelefon är super rolig för man kan skicka sms til den och så läser en inspelad röst upp dom. Låter helt galet kul på vissa ord... Hahah.
Jag har haft en riktigt trevlig fredagkväll måste jag säga:) Vad har ni gjort? Haha ofta som om någon kommer svara?:P Aja Ha de bäst!!



Hahah sara langar finaste poosen <3



Visst ser jag ut son Kenny i Southpark? :D



Returfiber

Hallå hallå, de här är X22. Idag var det "roliga dagen" i skolan då vi har estet ämnen. Det är alltid superkul. Håller på att göra en möbel i träslöjden. Efterskolan lekte jag först lite med milou, linda och linus och sen träffade jag maja:) Vi gick såklart på götgastbacken och kollade i affärer och sen tog vi en fika. Det var mys a la najsi. Sen var maja tvungen att åka på sin dejt med Anton. Haha skojja nä men hon skulle på teatern. Hon var väldigt försenad och tyckte att vi skulle springa upp för trappan till tunnelbanan för hon hörde att tåget kom. Jag orkade inte riktigt springa och efter typ halva trappen skrek jag: Men jaeg tappar jue min schaaaaal. Sen började jag asgarva. Har ni någonsin försökt springa i en trappa när ni skrattar? Det är väldigt väldigt svårt faktiskt:P Men vi hann med tåget:).

Ja nu sitter jag en casa och funderar på att värma en vaniljbulle i mikron (excelent). Jag är lite rädd för mikron. När jag, maja och lydia skulle baka bullar hände det en liten olycka med den nämligen. Jag skulle bara värma smöret lite och då helt plöstligt såg att det blixtrade i mikron!!! Jag fick typ panik och bah MAMma!! Och lydia och maja började typ asgarva för att jag såg så skrämd ut:P Det var lite läskigt. Men jag fick av mirkon och sedan visade det säg att anledningen till elden (ja smöret brann) och blixtrarna var att jag hade lagt in smöret med pappret (som är gjort av alluminium) i mirkon. Och tydligen kan man inte mikra aluminum.. Men de visste väl inte jag:P


Cakeibakie

Hej alla glada barn! Förlåt för den dåliga uppdateringen men det har varit lite stressat nu med att läsa svenska boken. Hinner inte skriva så mycket nu. Idag var det teater och det var som vanligt superkul! Innan teatern lekte jag med milou, alice, kornet och sara. Det var supermysigt. Vi gick runt på söder och fikade och kollade i affärer. När jag kom hem låg gymnsiegudie katalogen och väntade på mig! Härligt Härligt:) Lekte lite med den och sen har jag läst och chattat:) Måste sova min skönhetssömn nu. Haha skojja men godnatt!! :)



Popcorn! Härlig bild va?

Ekologiskt

Hej alla barn! Har precis varit mycket duktig och läst klart No texten. Ska snart börja läsa i svenska boken.. Men jag tänke gör ett litet snabbt blogg inlägg först:) Idag var det faktiskt roligt i skolan! Intressant ämne på So:n, Spansk tv serie på spanskan och dans på gympan. Det är verkligen så kul att dansa på gympan. Salsa ;). Haha :) Efter skolan gick jag, milou och kornet hem till la casa de milou:) Vi gjorde såklart ett snabbt stopp på hemvägen in på ica för att slösa våra pengar på onödiga onyttigheter.. doh:P Det var fett chilli hemma hos milou:) Vi skulle egentligen plugga men de gick inte så bra:P Haha :D



Best Friends since 1999
(hoppas det var ok att jag stal bilden Milly ;)

Oh Boy!

Heej:) Sitter och kollar på Gossip Girl. Me laaajk. Fast de är ju grymt wannabe OC. Fan va jag saknar Oc! Absolut den bästa serien. Idag har jag varit hos mormor:) Det var mysigt. Mindre mysigt däremot var det att cyckla i regn och blåst för jag kunde typ inte se. Haha :P Ska värma på lite fler bullar snart. Det blir min femte bulle idag men finns de nått godare än varma vaniljbullar? Mums mums mums. Måste nog ha lite bok maraton sen. Som sagt är det bara en vecka kvar tills Svenska analysen ska vara inne och jag har inte ens lästa halva boken.. Tur det att boken är grymt bra:)

Think Think

Godmorgon! Jag ligger och kollar på tv. Snart börjar Gilmore Girls. Gilmore Girls är ett sådant program som jag gillar att kolla på men aldrig riktigt har följt helt untan bara sett enstaka avsnitt då och då. Men de är också en sån serie som man inte måste följa supernoga för att fatta:) Me lajk. Har inte bestämt ännu vad jag ska göra idag men jag känner mig så trött:P Är lite sugen på att ringa en kompis och typ fika eller gå i affärer men jag vet inte om jag orkar.. Fast egentligen borde jag verkligen verkligen läsa svenska boken. Bokanalysen ska vara inne om en vecka och jag har inte ens läst halva boken. Måste typ läsa en timme varje dag den här veckan minst för att hinna klart.

Har ni funderat mycket på det här med gymnasium? Snart ska man ju välja och det är ju ett viktigt val, tycker jag iaf. Men gud så svårt det är att välja. Det finns ju hur mycket som helst! Det känns så skönt att det kommer vara en gymnasiemässa så man får veta lite mer och kolla va det finns för skolor egentligen. Ha en bra söndag!

Honest to blogg?

Haha vet ni vad som just hände. Jag låg i soffan och zappade runt mellan olika kanaler. När jag trodde att jag växlade till "Batman Begins" så var de tydligen "Batman Returns". Nu tänker nii: Jaha so? :P Men grejen är att i Batman Returns så är "skurken" pingvinen... Och det är en av dom läskigaste karaktärerna jag vet. Asså serriöst han är så grymt äckligt obehaglig... Gaah jag fick lite panik och var tvungen att snabb sätta på Juno i stället som för övrigt är typ världens underbaraste film. Så himla bra. Sist jag såg den var med kornet och då grät jag massa i slutet. Sen såg vi på click och då grät vi ännu mer. Har faktiskt aldrig gråtit så mycket till en film... Jag brukar typ snyfta lite när jag ser sorgliga eller gulliga scener i filmer men när jag såg Click så grät jag verkligen floder. Tårarna bara rann. Haha. XOXO

hallontroll



Bland det sötaste jag sett. Fotat av min käre vän Sara,

And we got up on two legs.

Hej alla underbara människor! Hur mår ni? Jag mår askalas. Idag har jag varit på släkträff/kalas. Det var mysigt och roligt. Mina kusiner är så supersöta. Jag har lekt med bilar, byggt kojor och kört runt en barnvang med lego, haha. Sen åkte vi in och kollade på Wallie på bio. Seriöst de är ju typ gulligaste filmen? Man blir så kåär i den lilla städroboten. Gud va sorlig den var också, började nästan gråta i slutet. Filmen är verkligen välgjord och också väldigt fyndig. Mys mys mys. Oj nu har jag helt utan att tänka efter smaskat i mig tre bullar på ungefär 7 minuter :S Aja är det kanelbullensdag så är de;)
När bion var slut kände jag mig helt supertrött. Och nu fast en klockan bara är tio känns det som om jag skulle kunna gå och sova. Men de ska jag inte. Haha La guitarra kallar på mig!



God kanelbullensdag på er allehoppa!

Nuhätaer er cool


När man inte trodde att han kunde bli bättre så visare det sig att han pratar svenska! :D 

Längesen i December

Hej alla läsare! Nu har vi vaknat i bageriet. Finns det nått underbarare än doften av nybakade bullar? Nu ligger vi i instoppade i täcket med bullar i knät och kollar på Anastasia. Haha. Lydia har inte sett den förut :O Jag och Maja älskar den filmen! Vi kan typ alla sångerna och sitter coh sjunger med(A) Idag ska jag typ på släktkalas tror jag. Skriver igen senare!



Kanelbullensdag

Om 15 minuter blir det "kanelbullensdag" och jag, maja och lydia har förberätt genom att baka tusentals bullar:) Mums! Fast jag har ont i min uppsvällda mage nu eftersom jag typ har ätit 10 stycken :S FAT CAP 09 here I come!! Hhaha det var superkul att baka. Maja typ klastade en liter (jag överdriver inte) mjöl på mig så till och med min bh blev helt vit.. :P och så hade vi bullkrig och brottningsmatch såklart. Excelent. Nu ska vi kolla på film och äta massviss med bullar! Najs Price, right? Maja hälsar att hon är lite snorig. Haha.



Haha vi lekte dagens visa. Så hör sockerglad ser man ut då!


Sodastream

Hej alla fans! Nu sitter jag hemma hos maja och leker. Snodde hennes data. Vi ska snart ut och fika, hon, jag, filippa och emma. Det ska bli najs. Ikväll ska maja och Lydia sova hos mig. Lan! Haha. Vi ska backa bullar mitt i natten, mums. Man måste ju inviga kanelbullensdag ordentligt:) Skriver mer ikväll! Lova yah all. XOXO Gossip Girl.



Original Crockodile Hunter since 2003

Måla alla färger i en vind

Atjooo. Här sitter jag och nyser:P Kom precis hem, har varit barnvakt. Det var kul. Vi åt Sushi och kollade på gamla disney låtar på youtube. Nostalgi. Innan jag skulle hämta på 6:års gick jag, maja och ingeborg till Sandys. Mums. Haha det var dock lite snopet. Jag lyckades välta stolen två gånger och maja och kassörskan hade en liten catfight. Haha. Idag var det rätt chill i skolan. Fast det var ingen god lunch så jag var typ hungrig hela dagen. Tur att man har gotteboden. Haha.

Btw Ingeborg här är scenen som jag pratade om. Gulligt, gulligt gulligt!


This is real, This is me

Innan ni börjar läsa inlägget nedanför så måste ni sätta på den här låten! Den är verkligen bara för underbar!




Jag är glad. Jag vet inte varför men jag känner mig bara sådär glad. Idag har jag verkligen bara slappat och det har varit så skönt. En liten paus från skolan var verkligen vad jag behövde. Imorn är första lektionen matematik så det gäller ju att ladda upp lite energi. Nu är de tredje gången jag fastnar med min tunga i tandställningen.. Det har blivit som en liten fiskekrok längst bak på sista tanden och fär fastnar min tunga som en torsk. Det gör ganska ont faktiskt. Idag fick jag en fråga av en annan bloggerska om jag trodde på evig kärlek. Jag svarade att jag tror på evig kärlek men att inte all kärlek är evig. Vad säger ni? Tror ni på evig kärlek?


livsenergi

Det regnar ute. Visst är det underbart med regn. Regn är så fint. Hela innebörden är så vacker på nått sätt. Regnet tvättar bort all smuts och renar vår omgivning. Det förnyar, förändrar och glänser. Regn för med sig så många härligheter. Jag älskar lukten av regn. Jag älskar att bestämma mig för att det är okej om jag blir dyngsur och bara stå och andas in den goda luften. Jag älskar ljudet av regn droppar som smattrar mot fönster rutan. Jag älskar kännslan av att vattnet blir varmare när det rengar på sommaren. Jag älskar att regnet blir till snö på vintern och jag älskar att regnet gör höstens färger ännu rödare. Jag älskar regn.


gosh my head

Hello Cupcakes! Förlåt förlåt förlåt att jag inte blogga igår men jag kom hem runt typ kvart i nio från teatern och då var jag så trött och kände mig sjuk.. Hade haft ont i huvudet hela dagen och min hals värkte, lika så mina ögon.. Så därför är jag hemma idag. Ligger i sängen och soffan och lyssnar på Hello Saferides nya skiva. Den är grymt bra! Rekomderas verkligen.

Igår var både en härlig men ändå en jobbig dag. Härlig för att det var teater och jag, sara och alice var inne i "staden" och kollade i alla fina affärer. Köpte en kofta/jacka men jag tror jag vill byta den till en storlek större.. Köpte large för att jag ville att den skulle vara lite "oversize" men den är typ ändå lika liten som smal va.. :( På teatern var det som vanligt superkul, älskar verkligen vår nya pjäs. Anledningen till att det var en jobbig dag igår var till största del att jag var sjuk men att jag började gråta pga en sak gjorde inte dagen bättre..:P

Här kommer lite bilder från vår underbara söndag!



På väg dit. Vi var absolut inte super taggade och hoppade runt och skrek på tunnelbana(A)



Supersöta mega fanset Johanna och jag <3




Sen var det bara att vänta och vänta och vänta



Och tillslut kom bilen och alla skrek som galningar. (lägg märke till att bilerna bilr suddigare nu eftersom mina händer började skaka, haha)




Och helt plötsligt stod världens snyggaste kille framför mig!



Sen kom hans flickvän.. doh:P



Han var såå söt ute på den röda mattan

Det var en lycklig buss resa därifrån:)

RSS 2.0